Brede bretels

Brede bretels met karakter en flair


Brede bretels zijn de classics onder de bretels en worden dan ook het meest gedragen. Brede bretellen zijn zichtbaarder dan smalle bretels, ze vallen meer op. Ze volgen de mannelijke lijn en lichaamsvorm, met een krachtige power uitstraling. Wat het kopen van brede bretels zo fijn maakt is dat de keuze enorm is. Brede heren bretellen zijn er in alle kleuren, in verschillende lengtes en breedtes, gemaakt van diverse materialen door meerdere merken. Zo kunt u voor elke outfit en voor elke gelegenheid wel een geschikt paar heren bretels vinden.

Brede bretels zijn een stijlvolle en praktische accessoire die niet alleen zorgen voor een stevige grip op uw broek, maar ook een vleugje persoonlijke stijl toevoegen aan uw outfit. Deze bretels, die breder zijn dan de traditionele smalle varianten, bieden extra ondersteuning en comfort, terwijl ze tegelijkertijd een modieuze uitstraling creëren.

Het dragen van brede bretels is een trendy keuze voor zowel mannen als vrouwen. Ze worden vaak gebruikt om een fashion statement te maken en kunnen worden aangepast aan uw persoonlijke smaak. Of u nu kiest voor klassieke effen kleuren die perfect passen bij een formele look, of opvallende patronen en prints voor een meer gedurfde uitstraling, brede bretels voegen karakter en flair toe aan uw kleding.

Brede bretels voor al uw gelegenheden


Brede bretels zijn er voor elke gelegenheid. U kiest namelijk zelf de kleur die bij de gelegenheid past.

Kies zwarte bretels voor een gala met de dresscode ‘black-tie’ en kies witte bretels voor een gala met de dresscode ‘white-tie’.

Voor een feest kan elke kleur bretel. Het is maar net wat voor feest het is en welke kleur het beste bij uw outfit past!

Neem een kijkje op deze pagina om het aanbod kleuren te bekijken. 

Voor een romantisch dinertje of kerst zijn rode bretels zeer geschikt. Is het meer zakelijk diner dan kunt u kiezen voor bijvoorbeeld grijze of bruine bretellen. En voor de studenten die een goede indruk willen maken zijn bretels in alle kleuren geschikt, draag ze bijvoorbeeld tijdens een ontgroening.

Niet te vergeten zijn de bruiloft bretels. Op deze prachtige dag wilt u er natuurlijk piek fijn uitzien, dit kan doormiddel van het dragen van brede bretels. 

Bekijk ook onze sterke bretels, smalle bretels en kleuren bretels.

Snel en gemakkelijk brede bretels bestellen


Kijkt u rustig rond op onze website en laat u informeren en inspireren door onze diverse informatiebronnen, het exclusieve assortiment en de vele foto’s van onze bretels.

Bekijk onze bretels collectie

Stijlvol

& comfortabel

© 2024 Herjan van Goor Riemen en Bretels. Realisatie door