Bretels bestellen

Wilt u bretels bestellen?


Dan bent u bij Pierre Mouton aan het juiste adres. Wij hebben een ruim assortiment met bretels voor heren en voor kinderen, in drie– of vier-clips variant. U kunt al onze bretels bestellen in allerlei kleuren en patronen.

Wij bieden een breed assortiment heren bretels aan. Het grootste gedeelte daarvan is unisex. Daarnaast bieden wij bretels aan in allerlei vormen. Stevige en brede bretels, maar ook voor feesten en partijen. De standaard lengte van onze volwassen bretels is 120 centimeter. Heeft u eigenlijk geen idee welke kleur of maat het beste bij u past?  Wij van Pierre Mouton geven u graag advies op maat.

Bent u net wat langer of breder dan de gemiddelde man of vrouw? Geen probleem, want ook wij kunnen jou voorzien in lange bretels. Daarnaast zijn veel varianten ver in lengte te verstellen door middel van de clips.

Alle bretels van Pierre Mouton worden met de handgemaakt in Nederland! Echte Nederlandse ambacht met ouderwetse kwaliteit.

Atelier Pierre Mouton
Onze riemen fabriek


Ook bieden we de keuze tussen 3-clips bretels of 4-clips bretels. Ook wel Y-model en X-model bretels genoemd. De bretels met 3-clips worden omschreven als Y-model bretels, omdat de bretel de vorm heeft van een Griekse Y. Bij de modellen met 4-clips lopen de elastieken kruislings over elkaar heen, waardoor het de vorm heeft van een X.
Kortom wilt online een bretel bestellen? Wij helpen u graag met ons brede assortiment.

 

Tip: Een veel gemaakte fout is de combinatie van bretels met riem. Dit is namelijk niet volgens etiquette. Je dient óf alleen bretels te dragen óf alleen een riem. Beiden dienen namelijk voor het hoog houden van je broek of pantalon.

Direct bretels bestellen?


Neem gerust contact met ons op om gratis advies te ontvangen over de beste mannen bretels combinatie.

Bekijk ons gehele collectie aan bretels

Stijlvol

& comfortabel

© 2024 Herjan van Goor Riemen en Bretels. Realisatie door