Bretels met knopen

Onze leren bretels met knopen en leren lussen


Heeft u knopen in uw broek dan laat onze bretel nooit los! De Pierre Mouton bretel kunt u aan uw knopen in uw broek bevestigen. Heeft uw broek geen knopen? Dan kan u deze altijd zelf innaaien of met een setje schuifknopen van Pierre Mouton kan u uw zelf een hoop werk besparen! De schuifknopen zitten steviger vast dan clips dankzij het ideale schuif en draaisysteem. Bovendien zijn, in tegenstelling tot ingenaaide knopen, de schuifknopen eenvoudig weer te verwijderen en op een andere broek te plaatsen! 

Bekijk hier onze schuifknopen.

Bretels met leertjes?

Bent u op zoek naar unieke en tijdloze bretels, kies dan voor leren bretels in combinatie met elastiek. Hoe vaker u deze bretels draagt, hoe mooier ze worden. Gemaakt van hoogwaardig leer en geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Combineer deze luxe leren bretels bij een jeans voor een hippe en casual look. De bretels zijn wat moderner,  door de set met knopen en leren lussen ook op de klassieke manier te dragen. 

Bekijk hier onze leren bretels collectie.

Al onze bretels zijn gemaakt van hoogwaardig, sterk elastiek en echt rundleer. Dankzij de hoogwaardige materialen gaat uw bretel jaren lang mee! Het oersterke elastiek staat bekend als politie en brandweer elastiek. Vroeger droegen alle agenten en brandweerlieden Bretels. Deze moesten niet alleen lang mee gaan en betrouwbaar zijn, maar ook oersterk! Een brandweerman die in het vuur viel kon aan zijn bretel omhoog worden getrokken! Deze bretels werden vroeger gemaakt met dubbele elastieken, maar dit gaat ten koste van het draagcomfort.

Daarom maken wij deze oersterke bretel met enkel elastiek zodat u het optimale draagcomfort heeft van deze oersterke bretel!

Wilt u liever andere bretels, dan is de sterke bretel of onze andere modellen een perfect alternatief. Bekijk hier onze gehele collectie bretels.

Hoe bevestig je bretels? Knopen bretels: aan de binnenkant of buitenkant ?

Voor eens en voor altijd: De klassieke knopen voor het vastmaken van je bretels horen aan de binnenkant van de tailleband van je pantalon. De jeansknopen kunnen aan de buitenzijde van de tailleband worden bevestigd.

Breed bretels assortiment

Wilt u bretels bestellen? Dan bent u bij Pierre Mouton aan het juiste adres. Wij hebben een ruim assortiment met bretels voor heren en voor kinderen, in drie- of vierclips variant. Onze bretels komen in allerlei kleuren en patronen.

Bekijk hier ons gehele assortiment

Stijlvol

& comfortabel

© 2024 Herjan van Goor Riemen en Bretels. Realisatie door