Zwarte bretels

Zwarte bretels

Deze 3-punt bretels hebben leren lussen en een lederen rugstuk. 

De zwarte bretels zijn 130cm lang (inclusief lussen) en het elastiek is 3,5cm breed. 

Al onze 4-clip bretels zijn voorzien van een metalen achterstuk zodat deze naar wens versteld kan worden!
Bent u op zoek naar een andere kleur of zoekt u een bretel met een motief?  

Bekijk dan hier onze volledige collectie bretels! 

Welke zwarte bretels heb ik nodig?


Lengte: volwassenen met een ‘normaal postuur’ dragen bretels van 120cm lang. Door de bretelverstellers, ook wel schuivertjes genoemd, kunt u de bretels voor uzelf op maat maken. Heeft u iets meer lengte nodig? Kies dan voor een extra lange bretel. De XL bretels zijn 140cm lang.

Aantal clips/lussen: ook dit is een kwestie van smaak. Zwarte bretels met metalen clips zijn verkrijgbaar met 3 of 4-clips.
Bretels met lussen zijn verkrijgbaar alleen verkrijgbaar met 3 lussen.
U draagt altijd 2 lussen of clips voor en afhankelijk van uw bretels draagt u 1 of 2-clips achter. Kies vooral wat ú het mooist of het meest comfortabel vindt!

Heeft u gekozen voor één van de luxe bretels of bretels met knopen met lederen patten uit onze collectie? Dan kun je de bretels ofwel met enkel de clipsluitingen dragen ofwel de bretels met enkel de lederen patten dragen. Zowel de lederen patten als de clipsluitingen zijn heel eenvoudig afneembaar.

 

Snel en gemakkelijk bretels bestellen


Kijkt u rustig rond op onze website en laat u informeren en inspireren door onze diverse informatiebronnen, het exclusieve assortiment en de vele foto’s van onze bretels.

Stijlvol

& comfortabel

© 2024 Herjan van Goor Riemen en Bretels. Realisatie door