Bruiloft bretels

Bruiloft bretels van Pierre Mouton

Bretels voor op de bruiloft!

Een bruiloft is altijd een feestelijke gebeurtenis voor iedereen, waarbij het belangrijk is de bruidegom, gasten en getuigen er piekfijn uit zien. Natuurlijk niet te vergeten de bretels voor op het trouwpak! Bent u gast of getuige? Dan is het ook belangrijk de juiste bretel bij u outfit te combineren. Deze speciale dag zal u nog lang bijblijven, en daarom zullen wij bij Pierre Mouton ervoor zorgen dat u er in de nopjes uit ziet met ruime keuzes in printen en kleuren in heren bretels voor uw bruiloft!

Bruidegom bretels in alle kleuren

Elke bruidegom kiest natuurlijk zelf zijn pak en de juiste kleur bretel. De bretels van Pierre Mouton zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Er is keuze uit: Zwart, Wit, Grijs, Beige, Groen, Bruin, Rood, Geel, Paars en nog veel meer. Bovendien kunt u kiezen voor een volledige effen kleur, of een subtiele print. Denk hierbij aan; strepen, stippen, een Paisley motief of een vrolijke ruit!

Tip van Pierre Mouton: Wees volledig stijlvol door een bretel te kiezen die terug komt in de kleuren van de accessoires van uw bruid. Hierdoor krijg je een mooie subtiele match en dit zal er schitterend uitzien!

Maten & Prijzen Bruiloft bretels

Bruiloft bretels zijn verkrijgbaar in verschillende prijsklassen, vanaf 24,99 tot 39,99. Het Sterk model van Pierre Mouton is in 19 kleuren leverbaar in de lengtes 120cm en 140 cm. U kunt kiezen tussen het 3-clip model of de 4-clips. Bij het 4-clip model is het lederen rugstukje vervangen door een metalen rugstuk, zodat deze naar wens versteld kan worden.

Heeft u liever leertjes aan uw bretel? Dan kunt u kiezen voor lederen lussen die vast gemaakt kunnen worden aan uw broek of pantalon. Hier vind u een uitleg over hoe u dit kunt doen.

Snelle Levering

Neem de tijd en kijk rustig rond op de website van Pierre Mouton en laat u inspireren door het diverse aanbod en de informatie die hierbij word aangeboden. Bepaal uw gewenste lengte en het aantal clips, en kies vervolgens uw mooiste bretels door af te rekenen met elk gewenste betaalmethode. Heeft u een vraag? Dan kunt u ons altijd bereiken via onze klantenservice. 

Bretels met leertjes

Stijlvol

& comfortabel

© 2024 Herjan van Goor Riemen en Bretels. Realisatie door