Luxe bretels

Luxe bretels van Pierre Mouton


Neem een frisse duik in onze collectie! Kies voor modieuze design en eersteklas kwaliteit. Onze luxe bretels behoren tot het top segment, met hun stoere dessins, hoogwaardige materialen en ook leren afwerking.

Online bretels kopen? Hier vindt u bretels in diverse modellen en kleuren. Kies een luxe bretel, een 3-clips of 4-clips bretel of een prachtige bretel met leuk design. Bekijk snel onze collectie bretels!

Luxe bretels modellen


Bij Pierre Mouton vindt u luxe bretels in Y-model met 3 clips, X-model met 4 clips en de traditionele bretels met lederen lussen voor knoop sluiting. Het Y-model en X-model ook wel 3-clips en 4-clips bretels genoemd. Wat is het verschil?

Beide modellen zijn voorzien van onze sterke clips en hebben echt bretel-elastiek. Bij de Y-modellen van Pierre Mouton wordt echt rundleder gebruikt voor het rugstukje. Dankzij het dubbele stiksel is uw luxe bretel niet alleen super stevig, maar heeft uw bretel ook een unieke uitstraling.

Het voordeel van X-bretels is de betere verdeling van gewicht per clip. Uw bretel zit altijd naar wens met één van onze X-modellen. Onze X-modellen zijn voorzien van een metalen rugstukje, zodat deze naar wens verstelbaar is. Onze clips zijn zo sterk dat ze 18 kilo per stuk kunnen tillen! Een 4 clips bretel van Pierre Mouton kan dus tot wel 72 kilo tillen!
Zoekt u een krachtige bretel, probeer dan eens onze Sterke Bretel in 4-clip model. Klik hier voor de sterke bretel.

Verder is een veel gemaakte fout de combinatie van bretels met riem. Dit is namelijk niet volgens etiquette.
Je dient óf alleen bretels te dragen óf alleen een riem. Beiden dienen namelijk voor het hoog houden van je broek of pantalon.

Neem gerust contact met ons op om gratis advies te ontvangen over de beste bretels combinatie.

Koop nu uw bretels online!

 
 

Hieronder een selectie van onze luxe bretels:

Stijlvol

& comfortabel

© 2024 Herjan van Goor Riemen en Bretels. Realisatie door