Bretels motorbroek

Bretels voor op de motor

Zorg voor de juiste bescherming, want bij Motorrijden hoort stevige kledij! Veiligheid gaat boven alles, dat is prioriteit nummer 1!

Prioriteit nummer 2 is uiteraard comfort. Dit bereikt u met passende kleding en betere materialen; zoals rundleder, kevlar of zelfs kangoeroeleder ! Het beste is om uw motorkleding te laten vermaken door een specialist. Nog beter is natuurlijk om een maatpak te laten aanmeten. Dit kan beide bij
Verheul Leathers & Motorcycling Gear

Er zit ontzettend veel verschil in kwaliteit! Wees bewust dat niet ieder merk even goed is! Veiligheid gaat voor alles en kijk dus vooral niet teveel naar de prijs. Het kan uw leven redden! 

Geen enkele motorrijder hoopt ooit de kwaliteit van zijn kleding te gaan benutten, Maar als u dan toch de straat kust.

Dan bent u uw kleding dankbaar. Voorkomen is beter dan genezen. Gelukkig genezen ze ook bij Verheul, u kan uw kleding naar wens laten repareren.

Onze elastische bretels met stevige clips, speciaal voor dikke materialen, om aan de broekband te bevestigen. Dit kan op  Deze bretels zorgen dat de broek altijd op de juiste plaats zit. Dankzij het krachtige elastiek heeft u geen afzakkende broek meer! Bij het dragen van een motor jeans is het prettig hier een riem in te dragen. In onze webwinkel voorzien wij hier regelmatig een assortiment in voor natuurlijk een klein prijsje.

Riemen zijn verkrijgbaar in voornamelijk bruin en zwart en uitsluitend gemaakt van eerste klas leder. De riemen passen wat betreft stijl uitstekend bij jeans en leren broeken. De bretels hebben ofwel een klassieke klem of een onopvallende klittenbandsluiting.  Bekijk hier ons assortiment aan riemen. 

Bretels worden vaak gedragen als de motorbroek wat naar beneden kan schuiven. De bretel biedt dan uitkomst. Deze zijn universeel en goed te verstellen naar de juiste maat. Bretels zijn allang niet meer ouderwets. Bij motorrijders dus een geliefd accessoire bij hun motor outfit. Pierre Mouton heeft een breed scala aan bretels in het assortiment in diverse kleurstellingen en prints. 

Bretels voor de motorfietsbroek

Afhankelijk van je persoonlijke voorkeur, draagcomfort of gewoon praktisch gemak, kan je heel wat motorbroeken uitrusten met een paar bretellen. Vaak is die ‘uitbreiding’ gewoon voorzien en zijn er mogelijkheden om bretellen met een rits of drukknopen snel te bevestigen.

Wanneer dat niet zo is, niet getreurd, er bestaan ook goede universele bretellen die de job meer dan vervullen.

Koop nu uw motor bretels online

 
Schalm machine
Pierre Mouton bretels
Onze bretels uit de fabriek
Atelier Pierre Mouton

Stijlvol

& comfortabel

© 2024 Herjan van Goor Riemen en Bretels. Realisatie door