Bretels motorbroek

Onze elastische bretels met clips om aan de broekband te bevestigen. Deze bretels zorgen dat de broek altijd op de juiste plaats zit. Geen afzakkende broek meer! Bij het dragen van een motor jeans is het prettig hier een riem in te dragen. In onze webwinkel voorzien wij hier regelmatig een assortiment in voor natuurlijk een klein prijsje.

Riemen zijn verkrijgbaar in voornamelijk bruin en zwart en uitsluitend gemaakt van eerste klas leder. De riemen passen wat betreft stijl uitstekend bij jeans en leren broeken. De bretels hebben ofwel een klassieke klem of een onopvallende klittenbandsluiting.  Bekijk hier ons assortiment aan riemen. 

Bretels worden vaak gedragen als de motorbroek wat naar beneden kan schuiven. De bretel biedt dan uitkomst. Deze zijn universeel en goed te verstellen naar de juiste maat. Bretels zijn allang niet meer ouderwets. Bij motorrijders dus een geliefd accessoire bij hun motor outfit. Pierre Mouton heeft een breed scala aan bretels in het assortiment in diverse kleurstellingen en prints. 

Bretels voor de motorfietsbroek

Afhankelijk van je persoonlijke voorkeur, draagcomfort of gewoon praktisch gemak, kan je heel wat motorbroeken uitrusten met een paar bretellen. Vaak is die ‘uitbreiding’ gewoon voorzien en zijn er mogelijkheden om bretellen met een rits of drukknopen snel te bevestigen.

Wanneer dat niet zo is, niet getreurd, er bestaan ook goede universele bretellen die de job meer dan vervullen.

Koop nu uw motor bretels online

 

Stijlvol

& comfortabel

© 2020 Herjan van Goor Riemen en Bretels. Realisatie door