Smalle bretels

Smalle bretels zijn stijlvol en trendy, de perfecte accessoire voor iedere modebewuste man. Ze volgen de mannelijke lijn en lichaamsvorm, met een subtiele uitstraling.  Smalle heren bretels zijn er in alle kleuren, in verschillende lengtes en breedtes, gemaakt van diverse materialen. Zo kunt u voor elke outfit en voor elke gelegenheid wel een geschikt paar heren bretels vinden.

Smalle bretels voor al uw gelegenheden


Waarom smalle bretels en geen brede bretels? Smalle bretels hebben een wat hippere en modernere uitstraling in tegenstelling tot brede bretels. Daarnaast passen de smalle bretels beter bij de smalle stropdassen die tegenwoordig veel worden gedragen.
Smalle bretels zijn ook wat minder opvallend in je outfit, ze zijn iets subtieler.
Wat smalle bretels ook zo fijn maakt is dat de keuze enorm is want heren bretellen zijn er in alle kleuren, in verschillende lengtes, gemaakt van diverse materialen door meerdere merken. Zo kunt u voor elke outfit en voor elke gelegenheid wel een geschikt paar heren bretels vinden.

Smalle bretels zijn er voor elke gelegenheid. U kiest namelijk zelf de kleur die bij de gelegenheid past. Kies zwarte bretels voor een gala met de dresscode ‘black-tie’ en kies witte bretels voor een gala met de dresscode ‘white-tie’. Voor een feest kan elke kleur bretel. Het is maar net wat voor feest het is en welke kleur het beste bij uw outfit past. 

Neem een kijkje op deze pagina om het aanbod kleuren te bekijken.

Snel en gemakkelijk bretels bestellen!


Kijkt u rustig rond op onze website en laat u informeren en inspireren door onze diverse informatiebronnen, het exclusieve assortiment en de vele foto’s van onze bretels. Bij ons bent u aan het juiste adres voor zowel brede als smalle bretels.

Bekijk onze bretels collectie

Ontdek de Pierre Mouton collectie. Lederen riemen & bretels, kwaliteit gemaakt door vakmensen, gewoon uit Nederland. 

Stijlvol

& comfortabel

© 2023 Herjan van Goor Riemen en Bretels. Realisatie door