Leren bretels

Luxe Leren bretels


Bent u op zoek naar unieke en tijdloze bretels, kies dan voor leren bretels in combinatie met elastiek. Hoe vaker u deze bretels draagt, hoe mooier ze worden. Gemaakt van hoogwaardig leer en geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Combineer deze luxe leren bretels bij een jeans voor een hippe en casual look. De bretels zijn wat moderner, door de set met knopen en leren lussen ook op de klassieke manier te dragen.

Bretel met leertjes
Dijon Forte met leertjes

Pierre Mouton’s
Leren Bretels met knopen en lussen


Heeft u knopen in uw broek dan laat deze bretel nooit los! Deze bretel kan u aan de knopen in uw broek bevestigen. Heeft uw broek geen knopen? Dan kan u deze altijd zelf innaaien of met een setje schuifknopen kan dat u een hoop werk besparen. De schuifknopen zitten steviger vast dan clips dankzij het ideale schuif en draaisysteem. Bovendien zijn, in tegenstelling tot ingenaaide knopen, de schuifknopen eenvoudig weer te verwijderen en op een andere broek te plaatsen!

Onze bretels zijn gemaakt van hoogwaardig, sterk elastiek en echt rundleer. Dankzij de hoogwaardige materialen gaat 
uw bretel jaren lang mee! Het oersterke elastiek staat bekend als politie en brandweer elastiek.

Bekijk hier onze leren bretels collectie

Vroeger droegen alle agenten en brandweerlieden Bretels. Deze moesten niet alleen lang mee gaan en betrouwbaar zijn, maar ook oersterk! Een brandweerman die in het vuur viel kon aan zijn bretel omhoog worden getrokken! Deze bretels werden vroeger gemaakt met dubbele elastieken, maar dit gaat ten koste van het draagcomfort. Daarom maken wij bij Pierre Mouton deze oersterke bretel met enkel elastiek zodat u het optimale draagcomfort heeft van deze oersterke bretel!

Bretels met leertjes
Landen bretel
Landen bretel
Landen bretel
Landen bretel
Landen bretel

Bretel Soorten


Bretels komen in vele variaties. De meest bekende variant is de bretel met elastieken banden, met 3-clips; oftewel Y-vormige bretels of 3-punts bretels. Hiernaast bestaat ook de X-vormige bretel. Bij Pierre Mouton ontwerpen wij deze met een metalen rugstukje. Deze bretel is eenvoudig te bevestigen aan de broek.

Bretels zijn bij uitstek een accessoire om een statement te maken. 

Stijlvol

& comfortabel

© 2024 Herjan van Goor Riemen en Bretels. Realisatie door