Over Pierre Mouton

How it’s made

Dankzij jaren lang vakmanschap weten we jaar na jaar weer producten van de beste kwaliteit op te markt te zetten. Alle producten bestaan uit hoogwaardige materialen en worden zorgvuldig met de hand verwerkt. Alleen het beste voor de riemen en bretels van Pierre Mouton. Alle ervaring die sinds 1978 is opgedaan wordt tot op de dag van vandaag verwerkt in de riemen en bretels, waardoor elk product van de beste kwaliteit is. Dit alles zorgt voor het beste draagcomfort. Hier hechten we veel waarde aan bij Pierre Mouton.


Ambachtelijke kwaliteit

Elk product uit de Collection van Pierre Mouton wordt met de hand gemaakt op traditionele wijze. Ambachtelijk met machines uit 1950, zoals dat vroeger ook ging.

Dit zorgt voor de beste vervaardiging van de materialen en zo veel mogelijk aandacht per riem of bretel. Hierdoor kan de beste kwaliteit gegarandeerd worden voor elke klant.

Daarom Pierre Mouton

Sinds 1978 staat Pierre Mouton bekend als één van de beste en mooiste merken op het gebied van kleding accessoires.

De gebruikte materialen zijn niet alleen van mooie kwaliteit, maar ook van mooie dessins en kleuren. Dit samen met de goed uitgekozen kleurencombinaties zorgt er voor dat u en uw Pierre Mouton met een gerust hart over straat kunnen in het huidige modebeeld. Naast het vleugje modebewuste van Pierre Mouton wordt er ook nog gezorgd voor functionaliteit en draagcomfort.

Elk product dat bij ons de deur verlaat wordt beschouwt als een kunstwerkje. Zo wordt er ook mee om gegaan. Veel aandacht en veel liefde voor elke riem of bretel. Onze klanten zeggen dat dit naar voren komt tijdens het gebruik van hun Pierre Mouton. Bij elke pantalon hoort een Pierre Mouton!

Bekijk onderstaande al onze klantervaringen en -beoordelingen. 

Stijlvol

& comfortabel

© 2020 Herjan van Goor Riemen en Bretels. Realisatie door