Welke maat bretel heb ik?

Bretelmaten meeten

Eén van de meest gestelde vragen die we krijgen bij Pierre Mouton is: Welke maat bretel heb ik? Pierre Mouton maakt alle bretels in 2 verschillende maten. Deze maten zijn 120cm en 140cm (XL). Voordat we dieper ingaan op hoe je de juiste maat bretels kunt kiezen, is het belangrijk om te begrijpen waarom bretels überhaupt gedragen worden. Bretels zijn ontworpen om je broek op zijn plaats te houden zonder dat je een riem nodig hebt. 

De 120cm lengte is voor de meeste mensen al voldoende. De bretels zijn eenvoudig korter af te stellen en vrijwel iedereen die tot 180cm lang is, past deze bretel. Bent u een stuk kleiner dan 180cm? Dan is de bretel gemakkelijk in te korten door de elastieken d.m.v. de verstellers af te stellen op de gewenste lengte. Heeft u een buikje of bent u langer dan 185cm? Dan zal voor u de 140cm het beste passen. Deze bretel is voor alle XL maten. Ook deze lengte bretels zijn voorzien van verstellers en zijn dus ook altijd op de gewenste lengte af te stellen.


Hoe meet ik mijn bretel maat?


Het meten van de juiste bretellengte kan door een meetlint over uw schouder te hangen en van broekboord voor tot broekboord achter op te meten. Is de lengte op het meetlint minder dan 120cm dan is een 120cm bretel voldoende voor u.
Meet u meer dan 120cm? dan zal XL 140cm het beste passen!

Is het ook mogelijk om speciale bretel maten te bestellen?


Pierre Mouton levert ook speciale maten. In onze webshop is alleen keuze uit 120 cm en XL 140 cm. Past dit niet bij uw wensen? Omdat u bijvoorbeeld een langere of kortere versie zoekt? Dan kan u altijd vrijblijvend contact opnemen met de klantenservice van Pierre Mouton.
Dit kan telefonisch op werkdagen 09:00/17:00 via 0546-641965 of via onze klantenservice e-mail: klantenservice@pierremouton.nl 

Dan nemen we gezamenlijk een kijkje naar de mogelijkheden om uw wensen te vervullen.                

Pierre Mouton bretels staan voor duurzaamheid

Elk product van Pierre Mouton wordt met de hand gemaakt op Twentse bodem! Elke Riem en Bretel is gemaakt van hoogwaardige materialen. Deze zijn niet alleen duurzaam en van de beste kwaliteit, maar ook eerlijk geproduceerd. Al onze grondstoffen worden binnen de Europese grenzen geproduceerd, zodat fairtrade en de juiste omstandigheden kunnen worden gewaarborgd. Pierre Mouton hecht waarde aan Gezondheid, mensenrechten, en milieu.


Kleuren en patronen van bretels

Bretels zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en patronen. Effen kleuren bretels zijn de meest traditionele keuze en kunnen gemakkelijk worden gecombineerd met een breed scala aan outfits. Gestreepte patronen zijn ook populair en voegen een subtiel patroon toe aan je outfit. Voor wie van gedurfde houdt, zijn onze bretel patronen een geweldige optie.


Onderhoud en reiniging van bretels


Om ervoor te zorgen dat je bretels lang meegaan, is het belangrijk om ze goed te onderhouden. Handwas is de beste manier om bretels schoon te maken, maar je kunt ze ook laten droog reinigen. Bewaar je bretels op een koele, droge plaats en voorkom dat ze worden blootgesteld aan direct zonlicht. Klik hier en lees hier meer over het onderhouden van je bretels

 

Stijlvol

& comfortabel

© 2024 Herjan van Goor Riemen en Bretels. Realisatie door