Werk bretels kopen

Ons assortiment bretels is beschikbaar in casual bretels maar ook werk bretels die geschikt zijn voor werkkleding en bedrijfskleding. Om uw kledingpakket volledig af te maken hebben we diverse modellen beschikbaar die goed te combineren zijn met uw uitgezochte bedrijfskleding.

Werk bretels zijn niet alleen stijlvol zijn, maar ook erg handig. Zeker bij een actief beroep waarbij fysieke arbeid gevraagd wordt, houden ze de broek op z’n plaats. Bij ons kunt u diverse werk bretels kopen in diverse soorten en maten.

Stevige werk bretels

Onze bretels zijn robuust, stevig en klemmen perfect aan uw broek. Een van de belangrijkste eigenschappen van bretels is natuurlijk dat ze op hun plek moeten blijven zitten. Ook als je bijvoorbeeld als timmerman, stratenmaker of bouwvakker fysiek bezig bent. Onze bretels hebben stevige metalen klemmen die doen wat ze moeten doen: klemmen. Ook zijn er varianten met stevig klittenband waarmee je ze aan een broek kunt bevestigen. In alle gevallen is het elastiek zeer sterk en doen ze jarenlang dienst.

Werk bretels soorten

Bretels komen in vele variaties. De meest bekende variant is de bretel met elastieken banden met 3 clips; oftewel y-vormige bretels of 3 punts bretels. Deze bretel is eenvoudig te bevestigen aan de werkbroek. 

 
Pierre Mouton bretels

Stijlvol

& comfortabel

© 2021 Herjan van Goor Riemen en Bretels. Realisatie door