Rode Bretels

Rood. De kleur van de liefde. Een kleur die er voor iedereen meteen uitspringt.

Maar vandaag is rood, de kleur van je bretel!

Er zijn zoveel mooie tinten rood waarmee je jezelf kunt onderscheiden. Het is de perfecte kleur voor een krachtig contrast.

Het aantal tinten is bijna oneindig. Denk aan; bordeaux, wijnrood, kersenrood, aardbei, frambozen en natuurlijk het befaamde Ferrari rood!

Maar dan valt er natuurlijk ook nog te spelen met het dessin, een glans effect of een mat afwerking!

Zoveel keus om uw outfit te laten knallen!

De negatieve kleur van rood is groen. Daarom is het natuurlijk fantastisch om 2 negatieven in één bretel te verwerken. Zo krijg je een krachtig effect, waardoor beide kleuren eruit knallen. Het gebruik van negatieve kleuren is een klassieke marketingtruc om aandacht te trekken van klanten. En laten we even eerlijk zijn; met rood creëer je nou eenmaal aandacht.

Mooie bretel Diadème rood
Valence Bretel

Het is dus ook leuk om rood te dragen op groene of blauwe kleding. Denk bijvoorbeeld aan een knalrode bretel op een lichtblauw overhemd. Het valt op en er wordt een statement gemaakt; Ik wil gezien worden, en kijk gerust.

Rood breekt de spanning. Een mooi donker driedelig pak, met een rode bretel. De uitstraling is nog steeds business en professioneel, maar het is ook uitnodigend. Het schrikt minder af dan een verkoper in een volledig zwart pak. Daardoor kom je toegankelijker over als persoon.

De Sterkste Bretel van Nederland
Gestippelde bretel

Natuurlijk zijn er ook rustigere kleuren rood. Het hoeft uiteraard niet altijd een knallende kleur te zijn. Daarom biedt Pierre Mouton ook een uitgebreide selectie met prachtige bordeaux kleurige en wijnrode bretels.

Toulouse Bretel

Bovendien is het ook mooi om een beetje te spelen met rood. Pierre Mouton heeft ook allerlei rode bretels met frisse tinten erin verwerkt. Dit zorgt voor een lekker vrolijk effect.

Kortom er is een hele selectie van rode bretels te vinden in de webshop van Pierre Mouton.

Neem gerust eens een kijkje in onze winkel!

Stijlvol

& comfortabel

© 2024 Herjan van Goor Riemen en Bretels. Realisatie door