Bretels mannen

Mannen bretels van Pierre Mouton!

Pierre Mouton biedt een breed assortiment mannen bretels aan. Wij bieden bretels aan in allerlei vormen. Stevige en brede bretels, maar ook ook in allerlei kleuren en printen. De standaard lengte van onze volwassen bretels is 120 centimeter. Heeft u eigenlijk geen idee welke kleur of maat het beste bij jou past? Wij van Pierre Mouton geven advies op maat. Ben jij net wat langer of dikker dan de gemiddelde man? Geen probleem, want ook wij kunnen jou voorzien in lange bretels. Daarnaast zijn veel varianten ver in lengte te verstellen door middel van de clips.

Pierre Mouton is een merk dat de bretel totaal in een ander jasje stopt! Een Frisse blik op bretels! stijlvol, comfortabel en hij houdt u broek ook nog eens op! Dankzij onze uitgebreide collectie verkrijgbaar in alle kleuren en de mooiste dessins!

Bekijk onze herencollectie HIER!   <—-

Bretels mannen modellen

Het Y-model en X-model ook wel 3clips en 4clips bretels genoemd. Wat is het verschil?

Beide modellen zijn voorzien van onze sterke clips en hebben echt bretel-elastiek. Bij de Y-modellen van Pierre Mouton wordt echt rundleder gebruikt voor het rugstukje. Dankzij het dubbele stiksel is uw bretel niet alleen super stevig, maar heeft uw bretel ook een unieke uitstraling!

Het voordeel van X-bretels is de betere verdeling van gewicht per clip. Uw bretel zit altijd naar wens met één van onze X-modellen. Onze X-modellen zijn voorzien van een metalen rugstukje, zodat deze naar wens verstelbaar is. Onze clips zijn zo sterk dat ze 18 kilo per stuk kunnen tillen! Een 4 clips bretel van Pierre Mouton kan dus tot wel 72 kilo tillen! Zoekt u een krachtige bretel, probeer dan eens onze Sterke Bretel in 4 clip model. Klik hier voor de sterke bretel.

Verder is een veel gemaakte fout de combinatie van bretels met riem. Dit is namelijk niet volgens etiquette. Je dient óf alleen bretels te dragen óf alleen een riem. Beiden dienen namelijk voor het hoog houden van je broek of pantalon.

Neem gerust contact met ons op om gratis advies te ontvangen over de beste mannen bretels combinatie.

Duurzaamheid

Elk product van Pierre Mouton wordt met de hand gemaakt op Twentse bodem! Elke Riem en Bretel is gemaakt van hoogwaardige materialen. Deze zijn niet alleen duurzaam en van de beste kwaliteit, maar ook eerlijk geproduceerd. Al onze grondstoffen worden binnen de Europese grenzen geproduceerd, zodat fairtrade en de juiste omstandigheden kunnen worden gewaarborgd. Pierre Mouton hecht waarde aan Gezondheid, mensenrechten, en milieu.

Stijlvol

& comfortabel

© 2021 Herjan van Goor Riemen en Bretels. Realisatie door