Bretels kopen

Online bretels kopen?


Pierre Mouton heeft een uitgebreide collectie bretels in diverse soorten, maten en kleuren. Wij leveren uitsluitend hoge kwaliteit bretels. Al onze heren, dames en kinderbretels worden al jaren met de handgemaakt. Pierre Mouton uit Daarlerveen bestaat namelijk al sinds 1978.
Elk product dat bij ons de deur verlaat wordt beschouwt als een kunstwerkje. Zo wordt er ook mee om gegaan.
Veel aandacht en veel liefde voor elke riem of bretel. Onze klanten zeggen dat dit naar voren komt tijdens het gebruik van hun Pierre Mouton.


Voor elke pantalon koop je een bretel van Pierre Mouton!

Bretels soorten


Bretels komen in vele variaties. De meest bekende variant is de bretel met elastieken banden met 3 clips; oftewel y-vormige bretels of 3 punts bretels. Deze bretel is eenvoudig te bevestigen aan de broek. Bretels zijn bij uitstek een accessoire om een statement te maken.
Ook verkopen wij de bretels met 4 clips. 
Deze worden gemaakt met een metalen rugstukje, zodat deze verstelbaar is.

Pierre Mouton bretels staan voor duurzaamheid


Elk product van Pierre Mouton wordt met de hand gemaakt op Twentse bodem! Elke Riem en Bretel is gemaakt van hoogwaardige materialen. Deze zijn niet alleen duurzaam en van de beste kwaliteit, maar ook eerlijk geproduceerd. Al onze grondstoffen worden binnen de Europese grenzen geproduceerd, zodat fairtrade en de juiste omstandigheden kunnen worden gewaarborgd.
Pierre Mouton hecht waarde aan Gezondheid, mensenrechten, en milieu.

Koop nu uw online bretels!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Stijlvol

& comfortabel

© 2023 Herjan van Goor Riemen en Bretels. Realisatie door